top of page

Ons verhaal

Lennard wilde altijd al iets gaan ondernemen in de leisure sector en heeft hier dan ook in 2019 zijn studie Ondernemerschap & Retail Management voor gehaald. Gedurende deze studie zijn er dan ook de nodige leisure concepten uitgewerkt. Na zijn studie is Lennard in de zomerperiodes gaan werken bij een seizoensgebonden leisurebedrijf en in de winterperiodes bij verschillende horecabedrijven. Jacco heeft in 2020 zijn studie Logistics Management gehaald en is sindsdien fulltime actief in de logistieke sector variërend van logistiek medewerker tot projectleider. Sinds juli 2022 zijn we beiden werkzaam op freelance basis en verhuren we ons aan montage-, horeca-, logistiek- en leisure bedrijven. 

Sinds de doorbraak van Max Verstappen in de Formule 1 zijn we beide geïnteresseerd geraakt in de karting- en autosport. En na zelf wat hobbymatig te karten hebben we in 2020 onze eerste try-out wedstrijd gereden bij het Nederlands Kampioenschap Huurkarts. Dit vonden we zo leuk dat we in 2021 nog een aantal keren hebben meegedaan. In 2022 heeft Jacco een volledig seizoen meegedaan bij Formula Karting en is daar ook meteen kampioen in zijn klasse geworden. Vanaf 2023 gaan we er vol voor en rijden we het NK Pro en NK Endurance klassement van Formula Karting onder toezien van de KNAF mee. Omdat we het zelf ook gaaf vinden organiseren we jaarlijks een eigen karting event. 

Door de toenemende populariteit van Max Verstappen is niet alleen onze, maar ook de interesse van tienduizenden andere Nederlanders in de activiteiten karting en simracing door het plafond gestegen. De ondernemers zien dan ook kansen in een leisureconcept met karting en hebben hiervoor de afgelopen jaren een geheel businessplan met concept tekeningen voor uitgewerkt. Momenteel zijn we bezig met de benodigde vergunningen en financiering voor dit concept.

De ondernemers

bottom of page